Download gratis artikler om digital eventkommunikation

Sådan bruger du Twitter og liveblogging ved events

Har du overvejet, hvordan du kan sprede budskabet om jeres event gennem sociale medier? Eller leder du efter en anden livedækning end den traditionelle videostreamning? Så er der hjælp at hente her.

To eksperter fortæller i denne gratis artikel om fordelene ved at bruge Twitter og liveblogging som digital og dynamisk eventkommunikation.

"Twitter-brugere har en stor interesse i at være synlige i deres eget faglige netværk. De bruger tweets og fotos fra events til at råbe ”hey, jeg var her, det er mit fag og min identitet," siger freelancejournalist Ernst Poulsen.

"Med liveblogging når du brugere, der vil vide i realtid, hvad der foregår," fremhæver Site Manager i IDA, Kim Elmose.

ARTIKLERNE GIVER DIG 23 TIPS OM, HVORDAN DU

  • tiltrækker deltagere på Twitter
  • finder de rigtige målgrupper
  • forbereder tweeting og liveblogging fra events
  • genbruger indholdet efter eventen
  • inddrager online-deltagerne i debatten

Ja tak, send mig artiklerne om Twitter og liveblogging

Kim Elmose

Uddannet journalist i 1996 og har arbejdet med digital kommunikation siden 1999. Site manager i Ingeniørforeningen, IDA siden 2009. Har desuden arbejdet som blogredaktør på Politiken, netredaktør på Nyhedsmagasinet Ingeniøren og onlinejournalist på Computerworld.dk

Ernst Poulsen

Uddannet journalist i 1997. Har været nyhedsredaktør på dr.dk, web- og nyhedsredaktør i Københavns Amt, jourhavende på jp.dk og journalist på Politiken Computer. Han er i dag freelance tech-journalist, fotograf og medstifter af twitterjournalister.dk, twitterpolitikere.dk og twitterchefer.dk.