Datapolitik

Her får du en oversigt over, hvilke typer af data Tendens opsamler, behandler og gemmer i overensstemmelse med EU's dataforordning om beskyttelse af personfølsomme data (GDPR) med effekt fra 25. maj 2018. 

Politikken gælder alle sider og undersider på domænet www.tendens.net

Google Analytics

Tendens bruger Google Analytics til at spore og registrere brugeradfærd på vores website. Det giver mulighed for at føre statistik over besøg og følge typiske brugermønstre. Google Analytics registrerer brugeres geografiske placering, teknologiske platform, browsersoftware m.m. men kan ikke identificere dig som enkeltperson. Google Analytics giver f.eks. ikke mulighed for at identificere dig via IP-adresse.

Formularer til kontakt og download

Hvis du bruger formularer på sitet til kontakt eller til at downloade materiale, vil dine informationer blive gemt i en kundedatabase (CRM).
Du kan altid anmode om at få slettet de informationer, der er gemt om dig (brugerprofil, email m.m.).

Send en e-mail

Nyhedsbrev

Tendens anvender e-mail-software til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.

Opbevaring af og udlevering af brugerdata 

De data, som registreres via ovennævnte teknologier, anvendes udelukkende internt hos Tendens og vil ikke blive delt med tredjepart, med mindre lovmæssige krav gør sig gældende. Tendens opbevarer kun data så længe som det er nødvendigt for at kunne servicere dig som bruger eller kunde.

Databehandlere

Tendens anvender databehandlere, som administrerer eller opbevarer data på vores foranledning.
Du kan finde mere information om disse på deres hjemmesider.

Google
Analytics og TagManager – www.google.com

One.com
Website hosting – www.one.com 

Hubspot
Marketing Automation – www.hubspot.com 

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 20939409, hvis du har spørgsmål.